WEDSTRIJD VAN DE WEEK: The Hunters vs Showtime Hogewoerd (vrijdag 24 november)

De competitie is inmiddels negen weken onderweg en dus is het vanaf nu leuk om zo af en toe een wedstrijd er tussen uit te pikken die wel wat extra aandacht verdiend. Als we dan naar de wedstrijden van deze week kijken springt er toch wel ééntje bovenuit en dat is de wedstrijd in divisie 1 B tussen The Hunters en Showtime Hogewoerd, beide ploegen wisten tot nu toe 52 punten te verzamelen wat neerkomt op 5,7 per wedstrijd en dat zijn 8 punten meer dan de achtervolgers RKDC Sloopkogels.

Laten we beide teams eens onder de loop nemen, bij The Hunters heeft Bennie Eradus inmiddels 7x 180 achter zijn naam staan en wist hij ook nog is een 128, 120, 102 en 100 finish te gooien en hij is hier veruit de beste speler mee bij The Hunters, ook wist hij van de 7 singles die hij speelde er 7 te winnen, in de koppels pakte hij tot nu toe 11 punten voor zijn team.

Bij Showtime Hogewoerd is Bo de Roode de grote man, hij gooide tot nu toe 5x 180 en een 154 finish, het verschil bij Showtime Hogewoerd is wat minder want ook Thimo v/d Zwaan en Marco Rosenboom wisten beide al 4x 180 te raken. Ook Bo de Roode is nog ongeslagen voor zijn team, hij wist tot nu toe vijf singles te winnen, en in de koppels pakten hij 6 punten mee voor zijn team. De speler met de meeste wedstrijden achter zijn naam is Marco Rosenboom, hij speelde tot nu toe acht wedstrijden voor zijn team en won er 6.

Dan nog even de ”verrassende nederlagen” Showtime Hogewoerd kon het thuis niet bolwerken tegen zowel Full Bladder als Real Dartelona beide thuisduels gingen met 4-5 verloren. The Hunters lijken juist in eigen huis onverslaanbaar en gingen eigenlijk alleen verrassend onderuit in de uitduels tegen de Kattukse Kade en RKDC De Sloopkogels.

Als Showtime Hogewoerd morgen het verschil wil maken dan zullen ze echt met hun sterkste opstelling moeten afreizen naar FC Rijnland want dat is de thuislocatie van The Hunters, willen The Hunters de volle winst pakken en de koppositie behouden dan moeten ze zich vooral niet druk maken op voorhand en de wedstrijd gewoon laten komen zoals die is! en dan weten die mannen denk ik wel wat ik bedoel.

Ik wens beide teams een gezellige, maar vooral een sportieve wedstrijd toe en dat de beste maar mogen winnen.


Heeft u een tip voor de wedstrijd van de week? Laat het ons weten, graag met een stukje motivering via mark@dbbr.nl