Welkom bij het seizoen 2019/2020

Beste Leden
Voor velen is de vakantie nog bezig, helaas werkt het weer op dit moment niet zo lekker mee maar gelukkig is het niet koud. Achter de schermen zijn we alweer hard aan het werk voor het nieuwe seizoen.
Nog een paar weken en dan gaan we beginnen met het seizoen 2019-2020. Op dit moment hebben we 189 teams en 1294 leden. Een mooi begin al zeg ik het zelf 🙂

Zoals iedereen gezien heeft zijn de nieuwe inlogcode’s verstuurd en staat de competitie indeling online.
Echter is dit een voorlopige planning.

De definitieve planning is klaar op 24 aug.

Nieuw dit jaar is dat de promotie/degradatie regeling direct te zien is op onze website.
Indien je team roodgekleurd is betekend dit degradatie. Oranje is promotie/degradatie wedstrijden spelen en groen is promoveren.
Dit jaar spelen we voor het eerst in 2 beker poule’s.
1 Poule voor de ERE, 1e en 2e Divisie en 1 Poule voor de 3e en 4e divisie. Mocht je je nog niet hebben aangemeld voor de beker en toch mee willen doen dan kan je me even een berichtje sturen en dan pas ik dit aan. Indien je als 3e en 4e divisie team mee wilt spelen in Poule 1 ( ere,1e en 2e) dan dit ook even aangeven.

Volgende week zitten wij als bestuur bij elkaar en worden alle reglementen onder de loep genomen. Na afloop krijgen alle captains een mail met de reglement wijzigingen etc. Lees deze goed door.

Voor mij is dit mijn laatste seizoen als wedstrijdsecretaris. Ik heb een aantal jaar dit werk met heel veel plezier gedaan. Maar de laatste jaren draaide de sfeer steeds meer om. Het is moeilijk om voor 1300 leden altijd het juiste te doen. Helaas uitte dit zich steeds meer in boze en gefrustreerde mensen en kreeg ik veel verbale agressie om mijn oren. Een lange poos laat je dit gebeuren maar er zijn grenzen 🙂 Het is in ieder geval een functie waarbij je heel sterk in je schoenen moet staan en dat is voor mij de reden om de keus te maken voor een andere baan. Aan het einde van het jaar gaat de nieuwe wedstrijdsecretaris met mij mee draaien en tijdens de Algemene ledenvergadering van april leg ik mijn taken neer en zal mijn vervanger mij overnemen. Het bestuur zal op een later moment mededelen wie mijn vervanger wordt, ik wens iedereen een heel gezellig en sportief seizoen en voor vragen kan je altijd een berichtje sturen,

Met vriendelijke groet,
Sandra de Winter