Wij stellen graag aan jullie voor onze nieuwe bestuursleden

Mark de Wolf en Rens van Saase Zuiderduin

Onlangs hebben we een oproep geplaatst voor nieuwe bestuursleden, en gelukkig hebben Mark de Wolf en Rens van Saase Zuiderduin gereageerd en zullen zij toetreden tot het bestuur van DBBR als algemeen bestuurslid. In de komende periode zullen we gezamenlijk bekijken welke taken zij binnen DBBR zullen oppakken. Hieronder stellen zij zich kort aan jullie voor:

————————————————————————————————————————————

Mark de Wolf:

Hallo,

Mijn naam is Mark de Wolf en ik ben 32 jaar oud. Samen met mijn vrouw en zoontje (en de tweede op komst) woon ik in Hazerswoude Rijndijk.

Ik ben al 16 jaar lid van de DBBR, waar ik voornamelijk in de 1e en eredivisie heb gespeeld. Bij United heb ik 4 jaar met veel plezier superleague gespeeld, en momenteel ben ik speler van het LaCo-team.

Ik hoop dat ik met de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, een waardevolle bijdrage kan leveren aan de DBBR.

————————————————————————————————————————————

Rens van Saasse-Zuiderduin:

Ik ben Rens van Saase-Zuiderduin. Ik woon in Lisse en ben werkzaam in Noordwijk. Ik ben 41-jaar en ook ben ik getrouwd en heb ik 2 bonuskinderen en een kleinzoon.

Mijn hobby’s zijn fietsen en verrassend genoeg darten. Ik dart al ruim 20 jaar, maar ben pas een jaar of 12 competitief bezig.
Eerst speelde ik bij Enblock, daarna maakte ik de overstap naar Klasse Darts / The Basterds, waar ik bijna 10 jaar captain ben geweest.
Op dit moment gooi ik in 1B bij team Dartiesten.

————————————————————————————————————————————

Wij wensen beide veel succes en vooral heel veel plezier!