Wisselende successen tijdens 1e NDB ranking in Almere

Afgelopen middag stond in Almere de eerste NDB ranking van het seizoen 2017/2018 op het programma. Er was een mooie opkomst vanuit de DBBR in Almere.  Wij hebben even een kijkje genomen op de sheets en hebben vanuit ons bond de volgende prestaties gezien.

Arie v/d Eijkel wist de kwartfinales te bereiken na winst op o.a. Roy Gokoel, Daniel Brouwer en Wesley Harms. Hij verloor uiteindelijk van Rowdy Schoremans (4-3)
Sjors van Veen kwam tot en met de laatste 32 en verloor daarin van Davy Mertens, en ook Henny v/d Ster wist de laatste 32 te bereiken, en verloor hierin helaas van Richard Veenstra.
Alle overige DBBR heren lagen er al bij de laatste 32 uit.

Bij de dames kwam Bianca Los tot en met de laatster 32, in deze ronde verloor ze van Priscilla Steenbergen.

Lola Haddeman kwam bij de meisjes in de winnaarsronde tot en met de kwartfinales, hierin verloor ze uiteindelijk van Mariëlle Wildschut.
Jaimy de Groot wist de winnaarsronde niet te bereiken, maar wist wel heel knap de finale te bereiken van de verliezersronde, waarin ze helaas verloor van Rosanne vd Velde.

Bij de aspiranten wisten zowel Andy v/d Leek als Dinand Hoek de winnaarsronde te bereiken, ze verloren uiteindelijk beide in de kwartfinale van respectievelijk Pim van Bijnen en Roy van den Berg.

In de winnaarsronde van het juniorentoernooi kwam Lars Plaisier tot en met de laatste 32, hierin verloor hij van Danny de Graaf. Bas Leeflang wist de laatste 16 te bereiken en moest in die ronde helaas zijn meerdere erkennen in Marcel Bus.
In de verliezersronde van de junioren verloor Moreno Blom bij de laatste 16 van Wesley van Ravesteijn, Raoul de Vries kwam tot en met de kwartfinales maar verloor daarin helaas van Bastiaan den Ouden.

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat we iemand over het hoofd hebben gezien. Wij vragen u dan vriendelijk om dit te melden aan Mark Honsbeek via Tel. 06-23706237 of per email aan info@honsbeekmedia.nl

Nieuwsgierig naar alle uitslagen? Kijk dan even hieronder.

Heren A
Heren B
Dames
Meisjes
Meisjes verliezersronde
Aspiranten
Aspiranten verliezersronde
Junioren
Junioren verliezersronde
Paradarters
Paradarters verliezersronde