Zeer groot DBBR succes tijdens 1e NDB Ranking Open Rotterdam

Vandaag stond in het sportcentrum Vlaardingen de eerste NDB ranking van het seizoen 2022/2023 op het programma onder de noemer Open Rotterdam, voor DBBR was het een hele succesvolle dag. Bradley v/d Velden wist de junioren titel te pakken, Vinnie Versteegen was de beste bij de aspiranten, Michelovic van Velzen wist de paradarts titel te pakken en Johan van Velzen was de nummer twee bij de heren A.

We beginnen bij de junioren v/d Velden versloeg bij de laatste 16 Thomas Ruiter, in de kwartfinale Wassim Dghoughi, in de halve finale Pim van Bijnen en in de finale was hij met 4-2 te sterk voor Kendji Steinbach.

Versteegen versloeg in de kwartfinale Sasha Korvermans, in de halve finale Cor Beukema en in de finale was hij met 3-0 te sterk voor Tom van Nijnatten.

Michelovic van Velzen versloeg in de kwartfinale Willem Rijlaarsdam, in de halve finale Matthijs Wissink en in de finale was hij met 3-0 te sterk voor Cliff Ruiter.

Johan van Velzen moest in de finale buigen voor Dennie Olde Kalter (2-0 in sets) maar eerder in het toernooi versloeg hij o.a. Marco Smit, Ivo Leeksma, Lars de Jong, Alexander Merkx en Youri Brouwer.

Wij zijn als DBBR mega trots op jullie allemaal, wat een ongelofelijke prestaties, een heerlijke start van het NDB Ranking seizoen.